Exposities
Graag laat ik mijn werk zien! Hieronder bevindt zich een overzicht van tentoonstellingen waar mijn schilderijen te zien zijn of te zien zijn geweest. Draait er op dit moment geen expositie? Een afspraak om schilderijen te komen bekijken is snel gemaakt. Neem gerust contact met me op.

Slingeland Ziekenhuis Doetinchem - Een deel van de collectie werd getoond in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Het was een toepasselijke locatie voor een serie als Lichaamsdelen.

Galerie 'Het Centrum' - In de galerie van Zorginstelling De Lichtenvoorde werd in een drie dubbele tentoonstelling geƫxposeerd. Mijn schilderijen werden vergezeld door werk van Katinka Hanselman en Anne-Marie Perquin.

Boek op 't Zand - In de expositieruimte van Stichting Bredevoort Kunstmanifestatie (SBK) werd in februari en maart 2013 de serie Gemengd tentoongesteld. De experimentele serie riep uiteenlopende reacties op. Mede daardoor was de expositie in veel opzichten een groot succes!

Hoofdkantoor ProWonen - In maart en april 2012 was een deel van de collectie te vinden in het hoofdkantoor van Woningcorporatie ProWonen. De schilderijen kwamen goed tot hun recht in de indrukwekkende welkomsthal.

SKB Winterswijk - In de eerste twee maanden van 2012 waren er ongeveer 30 schilderijen van deze website te zien in Streekziekenhuis SKB Winterswijk. Twee gangen werden er vol gehangen. Op deze expositie zijn enorm veel reacties binnen gekomen.

Hogeschool Voor De Kunsten Arnhem - Mijn studie aan de Hogeschool Voor De Kunsten in Arnhem, werd in de zomer van 2005 afgerond met een uitgebreide eindexamenexpositie. Een volledige ruimte in het Rietveld Gebouw werd leeg gepakt en voorzien van een mooi aantal schilderijen.
 

Contact